Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

11. 01. 2017.  - Autor: pressonline

SOLIDARNOST: Papa Franja bojkotovao Novu godinu zbog pravoslavne...

Viziju je doživeo posle informacija da Srbi nikad nisu slavili Novu godinu po novom kalendaru...

SOLIDARNOST: Papa Franja bojkotovao Novu godinu zbog pravoslavne...

Iz izvora bliskih Vatikanu, saznajemo da je papa Franja naredio da katolici ne proslavljaju Novu godinu iz poštovanja prema pravoslavcima. Papa je uvideo da je Nova Godina maslo judeo-masonske zavere, pod koju jedino pravoslavci nisu potpali. Zato je naredio svojim bliskim ljudima, da Vatikan više nikada ne obeležava Novu godinu. Njеmu se ukazalo da je Nova godina delo nečastivog, koji ima za cilj uništenje ekumenizma a posebno pravoslavlja.

Viziju je doživeo posle informacija da Srbi nikad nisu slavili Novu godinu po novom kalendaru, da se  u Srbiji ne koristi pirotehnika ni vatrometi na taj dan, i da Srbi taj dan provode u svojim skromnim domovima uz strog post a druže se isključivo na Fejsbuku.

Vatikanski oci su se šokirali, kada je papa odbio da ode na pijacu i kupi petarde, koje baca po Vatikanu tradicionalno svake godine. Počele su spekulacije među viđenijim i uticajnijim kardinalima katoličke crkve da papa planira da pređe u pravoslavlje u novoj 2017. godini. To je naročito pogodilo Hrvatsku biskupsku konferenciju, jer se doznalo da se papa Franja raspituje o srpskim slavama i običajima, te je jasno da ne samo što će preći u pravoslavlje nego će početi i slaviti slavu.

Izvor: zicer.org

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage