Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

13. 06. 2017.

Vučić: Biće dobar premijer, a i ministri će biti dobri

Mandatara ću predložiti tokom ove nedelje, i to je sve u ustavnim rokovima, a biće i pre roka, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić: Biće dobar premijer, a i ministri će biti dobri

Foto:b92.net

"Biće dobar premijer, siguran sam, a i ministri će biti dobri", rekao je Vucić novinarima.

Na opasku novinara da li je to isključio ženu kao premijera, rekao da o tome ne razmišlja i ne govori u rodnim kategorijama, već kao o instituciji: 

"Dakle, dobro, biće premijer ili premijerka". 

Kako je poručio, njegovo je da obavi taj posao, a velika je prilika da izaberu vladu koja će nastaviti s reformama, mada se u tu priču stalno, primetio je, ubacuju tajkuni i političari koji su opljačkali i zadužili zemlju. 

On je, s druge strane, zadovoljan rezultatima, a ne bajkama i besmislenim pričama. 

"Ja sam, međutim ponosan na rad, ozbiljnost i poštenje, na to sto nisam oteo ni dinara od Srbije... I ovu flašicu vode platio sam iz džepa", rekao je Vučić. 

Na drugoj strani, dodaje, vidi da se svi plaše da se sukobe s onima koji su opljačkali zemlju, najgorim lopovima.... 

"A, evo, jedan se ne plaši da bude svaki dan najgore napadan, kojem pokušavaju da unište i najlepši dan", poručio je Vučić i obratio se domaćinima porukom da namerava da ih pita da li je država bar deo obaveza koje je preuzela i obećala - ispunila. 

A, kao mandatar, dodao je, morate da se naviknete i da godinama trpite napade, svi uglavnom beže od toga da na dnevnom nivou budu napadani, ali to je, zaključio je, prirodna ljudska osobina.

Izvor: b92.net

Tagovi

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage