Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

16. 03. 2017.

"Na Jankovićevom skupu sam bio kao građanin, ne političar"

Narodni poslanik SDA Sandžaka Enis Imamović rekao je da je skupu kandidata za predsednika Srbije Saše Jankovića u Novom Pazaru prisustvovao kao građanin.

"Na Jankovićevom skupu sam bio kao građanin, ne političar"

Foto:B92.net

On je rekao da to nije učinio kao stranački funkcioner. On u izjavi novopazarskom radiju Sto plus nije želeo konkretno da odgovori na pitanje da li njegovo, kao i prisustvo još nekoliko visokih funkcionera ove partije ovom skupu, može da se protumači kao podrška SDA Sandžaka Jankoviću.

"Nemam šta da komentarišem, na skupu sam bio kao građanin Enis Imamović. Mislim da samo moje prisustvo sve govori", rekao je Imamović. 

Janković je na pitanje ovog radija rekao da s liderom ove partije Sulejmanom Ugljaninom nije razgovarao o eventualnoj podršci. 

"Ni sa jednom strankom nisam razgovarao na način šta oni traže, a šta im ja nudim za podršku. Ja zastupam fer i ravnopravan odnos prema svima koji poštuju ustavom utvrđene principe, koji se zalažu za jači Novi Pazar, jači Sandžak, jaču Rašku oblast, jaču Srbiju. Što se mene tiče, što je jači Sandžak, Raška oblast i Novi Pazar, to je jača Srbija i obrnuto", rekao je Janković. 

On je dodao da mu je dobrodošla podrška svih onih koji iskreno veruju da će to doneti dobro ne samo njegovoj stranci nego i svim građanima, naciji, državi, bez bilo kakvih uslova i obećanja sa njegove strane. 

Jankovića je u Novom Pazaru za sada jedino javno podržalo Udruženje građana Novi pokret (NP) Rešada Hodžića. 

Ugljaninova, kao i partija narodnog poslanika Muamera Zukorlića Bošnjačka demokratska zajednica Sandžaka (BDZS), još nisu odlučile koga će podržati na predstojećim izborima za predsednika Srbije, dok su Sandžačka demokratska partija (SDP) Rasima Ljajića, Sandžačka narodna partija (SNP) Mirsada Đerleka i Bošnjačka narodna stranka (BNS) Muja Mukovića podržale kandidaturu premijera Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Izvor: b92.net

Tagovi

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage