Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

16. 04. 2018.

Ljubiši Buhi Čumetu stalo srce, iz mrtvih ga vraćali lekari VMA: Sad mu prognoziraju još jednu operaciju

Lekari su tada, navodno, uspeli da se izbore sa njegovim zdravstvenim problemom, da "razbiju" krvni ugrušak i stabilizuju Buhino stanje.

Ljubiši Buhi Čumetu stalo srce, iz mrtvih ga vraćali lekari VMA: Sad mu prognoziraju još jednu operaciju

Foto:telegraf.rs

Ljubiša Buha Čume, koji se nalazi na izdržavanju kazne u Centralnom zatvoru, našao se na ivici života i smrti početkom januara kada mu je stalo srce, koje su uspeli da povrate u život lekari Vojnomedicinske akademije.

Kako su "Novosti" objavile, Buha je primljen na VMA 5. januara.

Dan ranije, on se požalio da ne može da diše i da se umara i na najmanji pokret. Kako mu je bilo sve teže, urađene su potrebne analize, reagovali su zaposleni u zatvorskoj bolnici i on je odmah prebačen na Banjicu.

Advokat Ljubiše Buhe, Stefan Jokić potvrdio je, za beogradski list, da njegov klijent ima velikih problema sa zdravljem.

- Istiniti su navodi, on je bio u veoma lošem stanju. Hitno su reagovali i ljudi iz zatvorske bolnice, i iz VMA, i spasli mu život. Ovo nije prvi put da ima ovakvih problema. I 2002. godine njemu je stalo srce i morao je da bude hitno hospitalizovan. Međutim, to nije jedini njegov problem sa zdravljem. Moj klijent, inače, hramlje, i prognoze su takve da bi morao hitno da bude operisan. Stanje mu je loše -  rekao je Jokić.

Foto: Marko Jovanović

Prema nezvaničnim informacijama, Buha je početkom januara ove godine, kada je zadržan na VMA, imao problem s trombom. Lekari su tada, navodno, uspeli da se izbore sa njegovim zdravstvenim problemom, da "razbiju" krvni ugrušak i stabilizuju Buhino stanje.

On je proteklih godina tokom suđenja, u nekoliko navrata, na glavnom pretresu morao da traži pomoć lekara usled problema sa zdravljem i visokim pritiskom.

U decembru prošle godine Ljubiša Buha je pravosnažno osuđen na dve godine i osam meseci zatvora zbog tri krivična dela, među kojima je i "slučaj ferari".

Izvor: telegraf.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage