Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

13. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

JOVO JE U STRAVIČNOJ NESREĆI OSTAO BEZ ŽENE I ĆERKE: Video sam znak Stop, ali je naleteo kamion! Znao sam da neće preživeti..

Jovo Beslać u stravičnoj nesreći u kojoj su poginule njegova ćerka Milica (16) i supruga Tanja (37), kao i njena drugarica Branislava Jovanović (48) pušten je na kućno lečenje nakon što je zbrinut u bolnici.

JOVO JE U STRAVIČNOJ NESREĆI OSTAO BEZ ŽENE I ĆERKE: Video sam znak Stop, ali je naleteo kamion! Znao sam da neće preživeti..
On je ispričao šta se desilo kobne noći, kada je ostao bez ćerke i supruge. Fizička bol nije ništa u poređenju sa Jovinim duševnim bolom koji ne uspevaju da uminu ni lekovi koje mu prijatelji i rodbina daju. - Odvezao sam je na svetsko prvenstvo u Rumuniju i vratio je, ali ne njenoj, nego drugoj kući. Užasno je ovo što se dogodilo. Kljukaju me koječime, ali ne pomaže - priča neutešni otac kome je od porodice ostao još samo jedanaestogodišnji sin. Dečaku su tek jutros saopštili najtužniju vest i - šta će, drži se nekako. Čeka sa ocem da se završi obdukcija i da majku i sestru sahrani kako dolikuje, u sredu u 15 sati. Jovi je u udesu, kako kaže, pukla ključna kost i rebra zbog čega ima korito oko glave i ramena. Ipak, uspeo je nakratko da nam ispriča kako je došlo do tragedije. - Znak "stop" stoji na 20 metara od raskrsnice tako da ga je teško videti. Pretpostavio sam da se radi o putu sa prvenstvom prolaza. Međutim, sa desne strane je naleteo kamion i udario me. Supruga i ćerka su na licu mesta ostale mrtve, dok je gospođa Branislava davala znake života. Međutim, znalo se da neće preživeti jer joj je glava bila smrskana. Njena i glava moje devojčice su bile jedna pored druge, smrskane - kroz suze priča otac Jovo.

Izvor: Pressonline

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage