Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

14. 09. 2017.  - Autor: Pressonline

Stavićemo kesu na penis, a onda ćeš doživeti najveći bol: Jezive pretnje srpskih robijaša silovatelju dece! (UZNEMIRUJUĆE)

Prema rečima bivših zatvorenika, koji su želeli da ostanu anonimni, robijaši su najnemilosrdniji prema silovateljima i ubicama dece.

Stavićemo kesu na penis, a onda ćeš doživeti najveći bol: Jezive pretnje srpskih robijaša silovatelju dece! (UZNEMIRUJUĆE)

Foto: Profimedia, Telegraf, Ilustracija

Monstrumi koji siluju i ubijaju decu nakon izrečene presude obično pravu kaznu dožive u zatvoru. Čak i najokoreliji kriminalci ubicama i silovateljima dece zameraju na izvršenim zločinima.

Prema rečima bivših zatvorenika, koji su želeli da ostanu anonimni, robijaši su najnemilosrdniji prema toj kategoriji. Kada su u pitanju silovatelji dece, prema njima su posebno nemilosrdni i uvek se potrude da im odmah po dolasku u zatvor zagorčaju život.

Svakodnevno se zločinci nalaze na udaru ostalih robijaša koji su ogorčeni na njihove gnusne zločine.

Jedan bivši zatvorenik kaže da se odmah po dolasku ubicama dece upriliči "dobrodošlica" za pamćenje. Ovi mnostrumi su izloženi takvim mučenjima i iživljavanjima, da većina njih iza rešetaka izvrši i samoubistvo.

Cela javnost je budnim okom pratila dešavanja oko suđenja Draganu Đuriću za ubistvo male Tijane Jurić. Svi su sa nestrpljenjem očekivali presudu i imali malu bojazan zbog toga da li će silovatelj i ubica dobiti zasluženu kaznu.
Njemu su još pre završne presude upućivane teške pretnje.

- Monstrume, crknućeš u zatvoru, svaki dan i noć će ti biti pakao i tebe će silovati.

- Pravda će biti zadovoljena, zapamtićeš šta je mučenje - neke su od pretnji.

Vladici Rajkoviću koji je silovao i ubio malu Anđelinu upućene su najjezivije pretnje.

- Zaklaćemo monstruma koji je silovao i ubio dete - samo su neke od reči zatvorenika.On je zbog velikog bezbednosnog rizika smešten sam u ćeliji i pod strogim je danonoćnim nadzorom stražara.

Običaj je, naime, da grupa od najmanje desetak robijaša s najlon kesama preko polnih organa ili jednostavno naoružani nekim od dostupnih predmeta nanesu jezive muke i patnje novopridošlim silovateljima.

Izvor: Telegraf.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage