Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

13. 09. 2017.  - Autor: Pressonline

Devojčica je prišla da mu pomogne, a on ju je izbo i na mestu ubio: Evo šta u zatvoru radi Čombe, surovi ubica i silovatelj dece!

Čombe je jedan od 67 zatvorenika koji su od ukidanja smrtne kazne 2002. godine osuđeni na maksimalnu kaznu zatvora. Kaznu služi u KPZ "Nova Skela", gde se nalaze najveći monstrumi i ubice.

Devojčica je prišla da mu pomogne, a on ju je izbo i na mestu ubio: Evo šta u zatvoru radi Čombe, surovi ubica i silovatelj dece!

Foto: MUP

Dragan Nikolić Čombe je jedan od najvećih monstruma u Srbiji koji izdržava maksimalnu kaznu zatvora jer je na podmukao način, 2005. godine, ubio Tamaru Ivanović (13) u Batajnici, a ranije je silovao maloletnu N. S. u Opovu.

Zločin se desio u blizini Železničke stanice Šangaj u Batajnici, kada je devojčica prišla Draganu da mu pomogne, pošto je pao. Tada joj je zadao 19 smrtonosnih uboda u leđa i grudi.

Na suđenju se branio iskazima da je zločin učinio u pijanom stanju i da je u tom trenutku ona za njega bila napadač. Sudskim veštačenjem je utvrđeno da i u alkololisanom stanju nije mogao da zada tako precizne udarce.

On se tokom izricanja presude samo podrugljivo smejao, a u toku dokaznog postupka tvrdio je da je tek sutradan u novinama pročitao da je ubijena mlada devojka i shvatio da je to "verovatno“ on učinio.

Trenutno je smešten u Kazneno-popravnom zavodu  "Nova Skela" gde se nalaze ozloglašene ubice, silovatelji, krupni dileri droge...

Ovaj zatvor zovu i srpski "Sing, sing" i jedan je od najsavremenijih u Srbiji.

Izvor: Telegraf.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage