Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

12. 08. 2017.  - Autor: Pressonline

Tragična sudbina porodice Nikolić: Sin tinejdžer se udavio kod Vrbasa, pozajmili su pare da bi ga sahranili, a pre 18 su godina izgubili bebu

- Tek što je muž došao kući, čuli smo neke sirene, ali nismo znali šta se dešava - priča majka dečaka koji se juče utopio u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

Tragična sudbina porodice Nikolić: Sin tinejdžer se udavio kod Vrbasa, pozajmili su pare da bi ga sahranili, a pre 18 su godina izgubili bebu

Foto: Telegraf.rs

Jaroslava Nikolić iz Zmajeva, majka šesnaestogodišnjeg Branimira, koji se juče udavio u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, kaže da joj još nije zarsla rana od pre 18 godina kada je ostala bez osmomesečne bebe, a sada je ostala i bez sina.

Kako kaže, on joj je bio desna ruka i pomagao joj u svemu, pa ožalošćena porodica ne želi ni da pomišlja kako će ubuduće živeti bez njega.

Nesreća se dogodila samo na kilometar od trošne kuće u kojoj živi Jaroslava sa sedmoro dece.

- To mu je bio drugi put u životu da je otišao na Jeričku, prokleta Jerička nam je uzela sina. Branili smo mu da ide na reku, iako je bio dobar plivač. A ni on sam nije voleo vodu, ne znam šta mu bi da ode tamo - priča ucveljena Jaroslava.

Šesnaestogodišnjak je za manje od mesec dana trebalo da krene u treći razred Srednej škole "4. juli" u Vrbasu gde je započeo da se školuje za automehaničara. a planirao je da nastavi da se školuje za policajca.

- Tek što je muž došao kući, čuli smo neke sirene, ali nismo znali šta se dešava. A onda je došao jedan od komšija i saopštio nam najrcnju vest- prića detalje jučerašnjeg dana, dečakova majka.

- Šta je uzrok smrti, za sada ne znamo. Do nas dolaze razne priče, od kojih je neka da mu je pukla kičma pri skoku u vodu, jer je udario u kamenje - kaže Jaroslava.

Mnogočlana porodica živi od 25.000 socijalne pomoći i onoga što je Branimir do juče zarađivao u nadnici.

Sada porodica mora da se zaduži da bi sahranili sina, a odakle će vratiti novac ni sami ne znaju.

Izvor: Novosti.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage