Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

18. 04. 2017.

"Znamo da vas nervira zastoj, pozivamo na solidarnost"

Organizatori protesta "Protiv diktature" su naveli da će se 16. protest početi u utorak u 18 časova i najavili trasu kretanja.

"Znamo da vas nervira zastoj, pozivamo na solidarnost"

Foto:B92.net

Navodi se da će u svetlu dogovora na Fejsbuk grupama i uzevši u obzir druga dešavanja u Beogradu zbog kojih su moguće gužve trasa protesta Skupština – Pravni fakultet – Beogradska – Slavija – Terazije – Knez Mihailova – Pariska – Studentski trg – Trg Republike – Skupština.

Takođe, upućen je i poziv Beograđanima.

"Znamo da vas nervira popodnevni zastoj u gradu i da onima koji se vraćaju sa posla, a nemaju snage za protest, oteža dan. Kao generacija koja je rođena, odrasta i, ako se nastavi sa ovakvom politikom, živeće u konstantnoj društvenoj krizi, molimo vas za razumevanje i pozivamo na solidarnost. Mi ne želimo lidere, nismo tu zarad lične promocije i ne verujemo onima koji su trideset godina u politici. Mi ne verujemo da izbor postoji ako si ucenjen i ne verujemo u pobedu na izborima zasnovanu na ucenama. Mi želimo da običan čovek ne strahuje da li će imati da prehrani porodicu ako se ne povinuje nasilnicima na vlasti. Želimo da svako učestvuje u svojoj zajednici i da zajedno gradimo društvo u kom će svako moći da živi od svog rada. Želimo da niko ne bude gladan i bez doma. Pridružite nam se!", navodi se u elektronskoj poruci prosleđenoj medijima sa adrese protestprotivdiktature2017@gmail.com.

Izvor: B92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage