Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

13. 04. 2017.

Krenite na vreme, očekuju se gužve pred praznik

Saobraćaj je jutros umerenog intenziteta i na autoputevima i frekventnijim putnim pravcima odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je AMSS.

Krenite na vreme, očekuju se gužve pred praznik

Foto:92.net

Početak školskog raspusta, a za mnoge poslednji radni dan pred nastupajuće praznike, doneće pojačan saobraćaj.

Osetno veći broj vozila očekuje se na autoputevima, ali i na pojedinačnim graničnim prelazima sa Hrvatskom, Mađarskom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom. 

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta. 

Do 30. aprila predviđeni su radovi na popravci kolovoza na deonici Knjaževac - Svrljig, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. 

Saobraćaj se odvija usporeno, naizmeničnim propuštanjem vozila i zbog radova na popravci kolovoza na deonici Bela Palanka - Čiflik. 

Zbog radova na rehabilitaciji Ložioničkog mosta u Užicu, saobraćaj je obustavljen na deonici Užice - Zlatibor do 15. juna. 

Zbog radova na mostu preko reke Krivaje na desnoj strani autoputa E-75, posle petlje Feketić, u smeru Subotica - Novi Sad do 17. aprila biće zatvorena preticajna i deo vozne saobraćajne trake.

Izvor: b92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage