Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

29. 09. 2017.  - Autor: Pressonline

KNEZ PETROL HOĆE ARENU! Srpski biznismen Srđan Knežević daje više od Hrvata!

Spreman sam da za sponzorisanje Arene dam više nego hrvatska "Atlantik grupa", logično je da najveća srpska dvorana nosi ime neke srpske firme, kaže Srđan Knežević, vlasnik "Knez petrola".

KNEZ PETROL HOĆE ARENU! Srpski biznismen Srđan Knežević daje više od Hrvata!

Foto: Informer.rs

Vlasnik benzinskih pumpi "Knez petrol", biznismen Srđan Knežević Knez, zainteresovan je da postane generalni sponzor beogradske Arene! Za to je, kako kaže, spreman da plati više od 800.000 evra, koliko je ponudila "Atlantik grupa" hrvatskog tajkuna Emila Tedeskog.

Nisu znali

Knežević za Informer kaže da je veoma motivisan da bude generalni sponzor naše najveće dvorane i da se nije javio na javni poziv, koji je zvanično istekao 12. septembra, samo zato što nije ni znao da Arena traži sponzora.

- Iz novina sam u subotu saznao da je hrvatska kompanija "Atlantik" jedina dala ponudu za generalno sponzorstvo beogradske Arene. Prema mojim saznanjima, Hrvati su ponudili 800.000 evra za petogodišnji sponzorski ugovor sa Arenom, iako je u javnom pozivu pisalo da za taj period sponzor treba da plati 1,25 miliona evra. Prvi put sam tada uopšte čuo da je naša dvorana raspisala javni poziv za generalno sponzorstvo. Da sam znao, i ja bih se sigurno prijavio! Spreman sam da platim više od 800.000 evra za taj ugovor i apelujem na nadležne u gradu i Areni da to uzmu u obzir. Ako je moguće, neka produže rok za ponude potencijalnih sponzora - priča Knežević.

On navodi da, prema njegovim informacijama, i mnogi drugi srpski biznismeni nisu bili obavešteni da Arena juri novog sponzora.

- Svi znamo da se beogradska dvorana trenutno zove Kombank arena. Taj ugovor uskoro ističe i našoj Areni sada treba novi sponzor. Siguran sam da ni drugi domaći biznismeni nisu znali za to. Suma koja se traži za generalno sponzorstvo nije nedostižna za srpske privrednike i mnogi bi imali korist od takvog ugovora. Moje je mišljenje da javni poziv treba da se produži kako bi se javile i domaće kompanije, pa neka se onda izabere najbolja ponuda. Pisaćemo i nadležnima u Beogradu, i nadam se da će nas pozvati na sastanak - kaže gazda "Knez petrola".

Knežević smatra i da Hrvati nikad ne bi dozvolili da kompanija iz Srbije bude sponzor arene "Zagreb".

- Ubeđen sam da to u Hrvatskoj nikada ne bi prošlo. Hrvati ne bi ni u ludilu dali nekom srpskom biznismenu da bude ključni sponzor njihove dvorane. Ljudi u Hrvatskoj ne bi odlazili u dvoranu na koncerte i utakmice koja se zove po nekoj srpskoj kompaniji - tvrdi Knežević.

Izvor: Informer.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage