Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

14. 06. 2017.

"Gradske pijace" dele radnicima telefone od 950€

Javno komunalno preduzeće "Gradske pijace" raspisalo tender za nabavku 98 mobilnih aparata. Naručuju pet Samsung Galaksi S8+, koji koštaju od 750 do 950 evra.

"Gradske pijace" dele radnicima telefone od 950€

Foto:B92.net

Ovo preduzeće planira da kupi za svoje radnike oko 98 mobilnih telefona koji koštaju minimum 30.000 evra. Najskuplji model koji hoće da kupe na tržištu košta između 750 i 950 evra, pišu Večernje novosti.

"Gradske pijace" raspisale su javnu nabavku u kojoj se navode modeli aparata namenjeni za službenu upotrebu. Na spisku dominiraju oni papreni. Najskuplji među njima je Samsung Galaxy S8+ koji u specijalizovanim prodavnicama košta u rasponu od 750 evra do 950. Pijačna uprava je naručila okvirno ovakvih pet komada.

U pomenutom dokumentu navodi se još nekoliko ekskluzivnih modela ove marke kao što su Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7 Edge i Samsung Galaxy S7 čija je cena u rasponu od 450 evra do 850.

Naručilac je, sudeći po zahtevima, ljubitelj ove firme, ali je zatražio i skupocene modele drugih svetski poznatih kompanija. Huawei P10, Huawei Mate 9 i CAT S60 su takođe na spisku, a koštaju od 600 evra do 750.

Ovi "lepotani" i još neki poput njih, od čije se cene nekima zavrti u glavi, čine čak polovinu traženih telefona. Ostali su skromniji primerci. Najjeftiniji među njima je Nokia 230s koji se u slobodnoj prodaji može naći za oko 60 kovanica evropske valute.

Kada se saberu svi, dobija se cifra od 98 aparata. "Gradske pijace" ostavile su mogućnost da kada im se dostave ponude za toliku količinu telefona da ih razmotre, pa onda zatraže veću ili manju količinu od navedene.

Zainteresovani imaju rok do 19. juna do podne da predaju ponude, a one će biti javno otvorene pola sata kasnije u prostorijama ovog preduzeća u Živka Karabiberovića 3.

Izvor: B92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage