Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

21. 04. 2017.

Grk kod Palme: Imam 4 mil.€, treba mi meso, ...

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma izjavio je da će od 12 do 16. juna u Grčkoj u organizaciji grada boraviti 250 Jagodinaca.

Grk kod Palme: Imam 4 mil.€, treba mi meso, ...

Foto:B92.net

Oni će boraviti U Paraliji, a reč je o privrednicima, prosvetnim i zdravstvenim radnicima, poljoprivrednicima, vlasnicima samostalnih zanatskih radnji, objasnio je Marković na konferenciji za medije.

Skupština grada iz budžeta, za ovaj izlet u Grčku, "neće dati ni dinara, sve će pokriti donatori. 

Marković kaže da će Jedinstvena Srbija, čiji je on lider, i ovog leta, treću godinu za redom, u Paraliji imati kanacelariju koja će pomagati turistima iz Srbije. 

Marković je ocenio da u regiji Pirej i Paralija, od svih turista, 50 do 60 odsto su iz Srbije, koji su, kako je rekao, za 30 prošlih godina izgradili pet Paralija. 

U Jagodini od srede boravi delegacija od 12 privrednika iz ovog dela Grčke koja je posetila Turistički kompleks Jagodine, Industrijsku zonu i Italijanskoj ulici, Fabriku nameštaja "Jela", Crkvu "Svetog Jovana Krstitelja" u Končarvu... 

Na zajedničkoj konferenciji za medije u Skupštini grada, Marković je poručio da je "Grčka, garantujem, najbolja turistička destinacija za Srbe". 

Insistirajući na većoj privrednoj saradnji, Marković je gostima iz Grčke, preporučio da "ono što sada uvoze iz drugih zamalja, a ima Srbija, kupuju od Srbije u buduće". 

Saradnja je bolja ako je interes u oba smera, dodao je Marković.

Izvor: b92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage