Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

17. 03. 2017.

Nekad državni gubitaš, sada se širi u regionu

Kompanija Simpo iz Vranja otvorila je svoj treći salon nameštaja u Skoplju i dvanaesti u Makedoniji.

Nekad državni gubitaš, sada se širi u regionu

Foto:B92.net

Na prostoru od 360 kvadratnih metara izloženi su najnoviji i najmoderniji modeli ovog vranjskog proizvođača nameštaja, koji su dostupni u prodajnim objektima u Srbiji, kao i salonima poslovnih partnera u Evropi.

Generalni direktor Grupe "Simpo" Slađan Disić je na otvaranju podsetio da ova kompanija na tržištu Makedonije veoma uspešno posluje pune četiri decenije, a više od 25 godina preko vlastite firme u Skoplju. u poslovnom razvojnom nastojanju proširenja maloprodajne mreže u regionu, Simpo će, kako je najavio, uskoro u Skoplju otvoriti još jedan novi salon nameštaja. 

Moderan veoma bogat asortiman najnovijih modela "Simpo" u prodaji je i u salonima u unutrašnjosti Makedonije, u Tetovu, Gostivaru, Ohridu, Bitolju, Prilepu, Velesu, Kavadarcima, Strumici i Kumanovu. 

Kupci "Simpovog" nameštaja u Makedoniji, kako je rečeno, po tradiciji prate dostignuća proizvodnih noviteta, svake godine prezentovanih na skopskom sajmu nameštaja. To će biti i na predstojećoj 43. međunarodnoj sajamskoj manifestaciji MEBEL 2017, u Skoplju, od 21. do 26. marta. 

„Sa svojim proizvodnim, kadrovskim i ostalim potencijalima, „Simpo“ predstavlja jedan od vodećih proizvođača i distributera nameštaja na prostoru Jugoistočne Evrope. Ima proizvode koji su usklađeni sa zahtevima kupaca u pogledu kvaliteta, dizajna, udobnosti i funkcionalnosti. Rukovodeći se evropskim i svetskim kriterijumima svoju poslovnu politiku usklađuje sa zahtevima kupaca, vodeći uvek računa o zahtevima zaposlenih“, rekao je Disić. 

Vranjski proizvođeč nameštaja na tržištu Makedonije prisutan je od 1976. godine, kada je otvoren prvi maloprodajni objekat u Ohridu, a zatim i u drugim većim gradovima. 

Nakon raspada Jugoslavije „Simpo“ je u Makedoniji, za razliku od nekih drugih republika, sačuvao svu svoju imovinu, zahvaljujući dobrim odnosima dva naroda i dve države. 

Novootvoreni salon nameštaja je 48 u maloprodajnoj mreži „Simpa“. 

Simpo u Beogradu ima četiri prodajna salona.

Izvor: b92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage