Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

07. 11. 2017.  - Autor: PressOnline

MUK U TUŽILAŠTVU POSLE SVEDOČENJA BICIKLISTE SA NASIPA: Video sam Zorana, ali nije bio sa Janom!

Milan Gradić posvedočio da je 2. aprila na nasipu video Zorana i Jelenu, ali ne i Janu, što je u direktnoj suprotnosti sa Marjanovićevom izjavom da se ni za trenutak nije odvajao od deteta

MUK U TUŽILAŠTVU POSLE SVEDOČENJA BICIKLISTE SA NASIPA: Video sam Zorana, ali nije bio sa Janom!

Foto: Kurir.rs

Svedok Milan Gradić, koji je juče saslušan u nastavku istrage o ubistvu Jelene Marjanović, svojim iskazom direktno je srušio odbranu koju je osumnjičeni Zoran Marjanović juče izneo.


Kako Kurir nezvanično saznaje, Gradić je izjavio da je 2. aprila 2016, kada je Jelena ubijena, s njom na nasipu video samo njenog supruga, ali ne i njihovu ćerkicu Janu, što je u suprotnosti sa Marjanovićevim iskazom.

Nisu se odvajali


Podsetimo, Zoran Marjanović je na saslušanju u Višem tužilaštvu sredinom septembra izjavio da se po dolasku na nasip nijednog trenutka nije odvajao od Jane kad je Jelena otišla da trči.

 

- Dete i ja se nismo razdvajali. Napominjem, nijednog trenutka se Jana i ja nismo odvojili niti sišli s nasipa. Dete o tome može da posvedoči, ona sada ima šest godina i pamti sve - rekao je osumnjičeni za ubistvo supruge.

Međutim, svedok Gradić, koji je tog dana vozio bicikl na nasipu, izneo je drugačiju verziju.


Nije bio kod rampe


- Sećam se da sam vozio bicikl tog dana. Dok sam prolazio nasipom, ugledao sam muškarca i ženu, za koje sam posle saznao da su Zoran i Jelena. Ona je bila ispred, a on iza. Ne sećam se tačno gde je to bilo na nasipu, ali nije bilo kod rampe - rekao je, kako nezvanično saznajemo, u svojoj izjavi Gradić.


Njegov iskaz se podudara sa izjavom koju je prošle nedelje dala Radosava Marković, žena koja je na dan zločina čuvala koze na nasipu. Ona je takođe svojim iskazom dovela u sumnju Marjanovićevu odbranu, jer je ispričala da je na nasipu tog dana s devojčicom bio čovek starijih godina, s kosom vezanom u rep, što je po svemu sudeći bio Jelenin svekar Vladimir.

 

 

Izvor: Kurir

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage