Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

01. 02. 2017.

Avion sa 150 putnika prinudno sleteo na "Teslu"

Na aerodrom Nikola Tesla Beograd vanredno je, iz tehničkih razloga, sleteo avion avio-kompanije "IziDžet" sa 150 putnika.

Avion sa 150 putnika prinudno sleteo na "Teslu"

foto: b92.net

Avion je saobraćao na relaciji Atina-Hamburg, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Kako je navedeno, poletanje tog aviona očekuje se u 10.45 sati, a svi letovi sa beogradskog aerodroma realizovani su prema planiranom redu letenja, sa manjim kašnjenjima pojedinih letova i obezbeđeno je nesmetano i bezbedno odvijanje avio-saobraćaja za danas planiranih 111 avio-operacija. 

Na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu, saobraćaj se odvija nesmetano prema zimskom redu letenja. 

Nema zastoja u železničkom teretnom saobraćju, dok postoji poremećaji u putničkom železničkom saobraćaju, zbog protesta radnika obezbeđenja "Ful protekta", koji drže u blokadi zemunski depo Srbija voza. 

Usled toga, onemogućen je izlazak i ulazak elektromotorne garniture 412 iz i u Tehničku putnu stanicu Zemun. 

Zbog radova na mostu u Peckoj, neprohodan je putni pravac Pričević-Pecka, kao i pravac Krupanj-Gračanica, zbog radova na mostu preko reke Likodre. 

Na rekama Tisi, Savi, Dunavu, kao i na kanalima hidro sistema Dunav-Tisa-Dunav obustavljena je plovidba zbog ledostaja koji pokriva skoro 90 odsto plovnog puta. 

Ledolomac "Greben" trenutno deluje u Smederevu, brod potiskivač "Bor" je kod HE "Đerdap 1", a dva mađarska ledolomca "Jektoro 6" i "Jektoro 11", koji su juče probili ledeni čep kod Dalja trenutno održavaju probijeni koridor kako bi omogućili nesmetano proticanje leda. 

Dva dodatna mađarska ledolomca "Sečenji" i "Jektoro 7" probili su ledeni čep koji je formiran od Surduka do Pupinovog mosta i trenutno probijaju koridor kroz njega.

 

Izvor: b92.net

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage